Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Випискою з рахунку можна підтверджувати витрати на розрахунково-касове обслуговування банку

16 липня 2012, 14:19
498
0
Реклама

ГНСУ у узагальнювальній податковій консультації про використання банківських виписок як первинних документів відмітила, що порядок надання банком послуг з розрахунково-касового обслуговування має бути визначений при укладенні договору про надання таких послуг.

Виписки з особових рахунків клієнтів, які є регістрами аналітичного обліку, містять записи про операції, здійснені упродовж операційного дня, і є підтвердженням виконаних за день операцій і призначаються для видачі або відправлення клієнтові. Порядок, періодичність розпечатування і форма надання виписок (у паперовій або електронній формі) з особових рахунків клієнтів визначаються договором банківського рахунку.

Таким чином, виписка з особового рахунку клієнта банку може використовуватися в якості документу, що підтверджує суму витрат на оплату банківських послуг з розрахунково-касового обслуговування, за умови вказівки в ній інформації про надання банком таких послуг, сум операцій і заповнення обов'язкових реквізитів (наказ від 05.07.2012 р. № 583).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини