Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адмініструванням єдиного внеску займатиметься Миндоходов

20 серпня 2013, 11:45
226
0
Реклама

Миндоходов розробило проект наказу "Про затвердження Порядку зарахування в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надмірно і помилково сплачених засобів".

Проект розроблений на заміну постанови ПФУ від 27.10.2010 р. № 21-1. У зв'язку з проведеною реформою, адмініструванням єдиного внеску займатиметься Миндоходов, отже і повернення надмірно сплачених сум здійснюватиметься цим органом.

Повернення засобів відбувається виключно на підставі заяви, яку необхідно буде подавати в орган Миндоходов. Як і раніше, заява складається в довільній формі з вказівкою обов'язкових реквізитів платника, приведених в ст. 5 Проекту.

Термін подачі і розгляду заяви не змінився. Повернення засобів робиться не пізніше 6 днів з дня вступу заяви на рахунки платників, з яких такі кошти отримані. У разі сплати ЕСВ готівкою, повернення засобів здійснюється на рахунки, вказані в заяві платника.

Обговорення проекту ведеться в рубриці "Консультації з громадськістю" на урядовому сайті "Громадянське суспільство і влада".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини