Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кому слід подавати прибуткову декларацію за підсумками трьох кварталів 2014 року

24 жовтня 2014, 17:12
190
0
Реклама

Харківські податківці нагадалищо декларацію по податку на прибуток за підсумками трьох кварталів слід подати не пізніше за 10 листопада і сплатити податок не пізніше за 19 листопада 2014 року.

Право і необхідність представлення декларації по податку на прибуток виникає в наступних випадках:

1) платник податку, який сплачував авансові внески, за підсумками I кварталу 2014 року не отримав прибутку або отримав збиток, мав право подати податкову декларацію і фінансову звітність за I квартал. Такий платник податку в II - IV кварталах 2014 року авансові внески не сплачує, а податкові зобов'язання визначає на підставі декларації за підсумками першого півріччя, трьох кварталів і за рік;

2) платник податку, який за підсумками 2013 року не отримав прибутку або отримав збиток, податкові зобов'язання не нараховував і не мав базового показника для визначення авансових внесків в 2014 - 2015 рр., а за підсумками I кварталу 2014 року отримав прибуток. Такий платник повинен подавати декларацію за перше півріччя, три квартали звітного (податкового) року і за звітний (податковий) рік для нарахування і сплати податкових зобов'язань.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини