Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати ліцензію на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном : рекомендації ГФСУ

30 жовтня 2014, 15:29
222
0
Реклама

У Рекомендаціях, затверджених наказом від 24.10.2014 р. № 213податківці повідомили, що ліцензія видається на підставі заяви і документів, перелік яких визначений Законом № 481. Пакет документів подається суб'єктом господарювання особисто, через представника або вирушає поштою в головне управління або в центр обслуговування платників по місцю діяльності суб'єкта господарювання.

Для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем до заяви додається довідка органу ГФСУ про реєстрацію ЭККА (КУРО), що знаходяться в місці торгівлі.

Звертаємо увагу, що ГФСУ наказом від 22.10.2014 р. № 203 відмінила ряд заяв для отримання ліцензій на торгівлю алкоголем і тютюном.

В той же час, вимоги до заяви визначені Законом № 481. Зокрема, в заяві має бути вказаний вид господарської діяльності, на здійснення якого суб'єкт господарювання має намір отримати ліцензію (роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами). Крім того, додатково вказується перелік ЭККА (КУРО), які знаходяться в місці торгівлі, а також адреса місця торгівлі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини