Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 47

24 листопада 2014, 09:00
235
0
Реклама

Підсумком цього тижня стало довгождане підписання коаліційної угоди, в якому знайшлося місце і для податкової реформи. До речі, 18 листопада в Торгово-промисловій палаті відбувся форум громадських організацій, присвячений електронній системі адміністрування ПДВ, на якому виступили представники виконавчої влади, народні депутати, представники бізнесу і експерти. Постійно звучало одне і те ж питання: "Навіщо засипати податкові ями чесними платниками ПДВ"?. Бізнес просить відмінити систему електронного адміністрування. Репортаж з форуму ви знайдете в рубриці "З місця подій".

Мінфін тим часом видає обойми нормативних документів по податковому і бухгалтерському обліку. Зовсім нещодавно було затверджено нове Положення про інвентаризацію. А тепер ще внесені зміни в Порядок обліку платників податків і ще раз змінена форма податкової накладної.

Тема ж "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 47 присвячена договорам відповідального зберігання. У ній розглянуті особливості укладення таких договорів, а також облікові нюанси як у хранителя, так і поклажодавця.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 47, листопад 2014). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини