Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи зменшується значення рядка 13.01 майновій декларації на значення рядка 10 - роз'яснює Миндоходов

23 квітня 2014, 15:20
197
0
Реклама

У декларації про майновий стан і прибутки рядок 13.01 "Торба податку, що підлягає сплаті до бюджету" розділу V "Розрахунок податкових зобов'язань з податку на доходь фізичних осіб" заповнюється таким чином: рядок 09 - рядок 11 - рядок 12 - рядок 03.02.

При цьому рядок 13.01 декларацій заповнюється у тому випадку, якщо за результатами розрахунку різниці отримано позитивне значення.

В той же час, розділом V декларації передбачено заповнення рядка 10 "Торба податку, сплаченого платником податку самостійно на дату подання декларації".

У рядку 10 декларацій вказується сума самостійно сплаченого до бюджету НДФЛ з прибутків, отриманих впродовж звітного року на дату представлення декларації.

Крім того, також вказується сума сплаченого податку за договором купівлі-продажу (міни) нерухомості, не завіреним нотаріально.

Виходячи з вищевикладеного, при розрахунку і заповненні рядка 13.01 декларацій її значення не зменшується на значення рядка 10.

З таким роз'ясненням Миндоходов можна ознайомитися в загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (розділ 103.24).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини