Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бухгалтери України зберуться на Єдиний семінар, щоб обговорити податкову реформу

30 вересня 2014, 15:45
212
0
Реклама

8 жовтня 2014 року професійне співтовариство бухгалтерів збереться в Києві, щоб обмінятися останньою актуальною інформацією у сфері бухгалтерського і податкового обліку.

Головною темою Єдиного семінару від компанії "Перший БІТ" стане представлений нинішнім Урядом проект податкової реформи. Чи потрібні ці нововведення в Україні сьогодні і навіщо, які практичні кроки потрібно буде зробити бухгалтерам підприємств, і багато інших нюансів прокоментують визнані в Україні експерти бухгалтерського і податкового обліку. А саме - заслужений економіст України, політик і член Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Олександр Кирш.

Про актуальні зміни і вже внесені корективи в частині податку на прибуток розповість Юрій Цыганок - керівник бухгалтерського напряму компанії "ЛІГА ЗАКОН", сертифікований фахівець IAS IPFM, CAP.

На Єдиному семінарі редактор газети "Бухгалтерія" Тетяна Сушальская розповість про те, як зараз діють ліміти на готівкові платежі Національного банку України.

Консультанти компанії "Перший БІТ" нададуть відвідувачам семінару повну інформацію про те, які законодавчі зміни сталися в течії останніх 6 місяців і детально розповідять про те, як вони відображені в програмних продуктах фірми 1С.

І на завершення бухгалтерського форуму, давно вподобана нашим клієнтам викладач і ведуча повчальних вебинаров Ольга Рыстакова розповість про те, як переконати свого керівника інвестувати у ваш розвиток.

 

Встигни зареєструватися на Єдиний семінар, щоб бути в курсі останніх новин!
Участь - безкоштовно!

 

Коли: 8 жовтня 2014 року

Де: м. Київ, Палац дітей і юнацтва (пл. Славы, вул. И. Мазепи, 13)

Час: 10:00 - 14:00

Початок реєстрації : 9:00

Для участі просто зареєструйтеся на сайті чи по телефонуобов'язково вказавши електронну пошту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини