Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

21 грудня депутати зберуться, щоб внести зміни до Податкового Кодексу

18 грудня 2015, 13:56
280
0
Реклама

В понеділок, 21 грудня, у Верховну Раду депутати подадуть новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу.

Ці зміни стануть податковою базою для побудови бюджету країни на 2016 рік, допоможуть збалансувати бюджет і не допустять руйнівних наслідків для економіки. Повідомила Ніна Южанина на своїй сторінці у Facebook.

Також Голова Комітету ВР з питань митної і податкової політики відмітила, що ВР розгляне законопроект №3630 в першому читанні після твердження Парламентом змін до Податкового кодексу і ухвалення Закону про держбюджет.

Цей документ стане основою для розробки наступного року нового Податкового Кодексу з віддзеркаленням прогресивних норм парламентського законопроекту № 3357.

Нагадаємо, учора Верховна Рада не розглядала компромісний варіант Податкової реформи. Прем'єр - міністр запропонував ухвалити законопроект № 3630 в першому читанні і допрацювати його впродовж наступного року, а Держбюджет - 2016 сформувати на підставі ставок, передбачених вказаним законопроектом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини