Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 9

2 березня 2015, 11:00
211
0
Реклама

На минулому тижні надбанням громадськості сталі декілька цікавих листів ГФСУ. У одному з них, присвяченому податковому компромісу, повідомляється, що податківці згодні приймати уточнюючі розрахунки на паперових носіях, оскільки автоматизовані процедури прийому і обробки ще не готові. Примітно також, що контролери не стали чекати дозволу Кабміну на проведення перевірок в період дії мораторію у разі, якщо перевірки проводяться у рамках процедури податкового компромісу. У цьому ж листі вони сама собі далечінь таке право.

Ще одно лист ГФСУ торкається стягування ПДВ на митниці після введення додаткового імпортного збору. Податківці вважають, що цей збір включається у базу обкладення ПДВ.

Крім того, податківці із запізненням роз'яснили, як відбити в звіті по ЕСВ за січень 2015 р. нараховані суми ЕСВ з мінімальної зарплати. А також повідомили, що звітувати по акцизному податку за січень необхідно по новій формі декларації.

Тема номера - "Проверки-2015: хто потрапляє під "приціл". Головне питання: хто підпадає під дію мораторію, а кого перевіряти все-таки можуть? У зв'язку з цим розглянуті питання проведення камеральных, фактичних і документальних планових і позапланових податкових перевірок.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 9, березень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини