Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Щорічні відпустки-2015 - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 21

25 травня 2015, 09:00
258
0
Реклама

Право на відпочинок усім працівникам, в т. ч. і іноземцям, гарантується законодавством України. Про визначення тривалості відпусток, види відпусток, порядку надання і тривалості щорічних основного і додаткового відпусток за роботу з шкідливими і важкими умовами праці, додаткової відпустки за особливий характер праці піде мова в статті "Щорічні відпустки: порядок і умови надання" видання.

У матеріалі "Розрахунок відпускних і компенсації за невикористану відпустку" "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 21 розглянув, як правильно розраховується і обкладається податками сума відпускних, а також сума компенсації за невикористану відпустку.

Резерв на оплату відпусток є одним з видів забезпечень витрат, призначенням якого є покриття майбутніх виплат. Інакше кажучи, створення резерву відпусток дозволяє рівномірно розподілити фінансове навантаження, пов'язане з оплатою відпусток. Проте якщо в 2014 році резерв повинні були створювати не усі підприємства, то з 1 січня 2015 року усе змінилося. Про ці зміни читайте в статті "Створюємо резерв на оплату відпусток".

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 21, травень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини