Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як працюватиме Служба фінансових розслідувань : ознайомтеся з проектом

23 вересня 2015, 12:54
265
0
Реклама

На сайті ГФСУ обнародуваний проект Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України і деяких законодавчих актів України у зв'язку з проведенням реформи" (відносно податковій міліції).

Зокрема, запропоновано викласти в новій редакції розділ XVIII2який матиме назву "Служба фінансових розслідувань".

Так, СФР складатиметься із спеціальних підрозділів боротьби з правопорушеннями у сфері оподаткування і бюджетній сфері, спеціальних підрозділів боротьби з контрабандою і порушеннями митних правил; виконуватиме превентивну, оперативно-розшукову, правоохоронну, карно-процесуальну і охоронну функції.

До завдань СФР будуть віднесені:

- попередження карних і інших правопорушень у сфері оподаткування, митною і бюджетною сферах, їх розкриття, розслідування; попередження і протидія контрабанді; боротьба з порушеннями митних правил на усій митній території України; здійснення у справах про адміністративні правопорушення;

- розшук осіб, які ховаються від слідства і суду за карні і інші правопорушення у сфері оподаткування, митною і бюджетною сферах і т. пе.

Детальніше з проектом Закону можна ознайомитися на сайті податківців.

Зауваження і пропозиції до вказаного законопроекту можуть вирушати впродовж одного місяця з дати обнародування проекту на адресу ГФСУ і ГРСУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини