Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 01-02

11 січня 2016, 11:00
208
0
Реклама

Шановні читачі!

Настав 2016 рік, з чим ми вас і поздоровляємо! Проте не покидає відчуття дежавю. Знову напередодні Нового року депутати прийняли серйозні зміни до Податкового кодексу, які були опубліковані 31 грудня і набули чинності з 1 січня. Хоча цього разу не усе так погано. У цьому ви зможете переконатися, прочитавши статті з рубрики "Тема номера".

Звичайно, единщиков навряд чи порадує підвищення ставок, а сільгоспвиробників - урізування спецрежиму по ПДВ. Зате відміна щомісячних авансів по податку на прибуток, "овердрафт" реєстраційного ліміту для податкових накладних і відкриті реєстри заявок на відшкодування ПДВ, безумовне зниження ставки ЕСВ - це вже крок назустріч платникам податків.

Отже, перефразувавши девіз нашого видання : "Коли Закон на вашому боці", можна сказати, що таки так - на нашій. Нехай не усе так, як хотілося б, але основна податкова реформа ще попереду і тепер хоч би є шанс, що вона піде в правильному напрямі. Отже залишайтеся з нами, читайте "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і ви завжди будете в курсі усіх важливих новин.

З Новим роком і Різдвом!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини