Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сумнівна і безнадійна заборгованість: відбиваємо в обліку - тема номера БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 40

3 жовтня 2016, 09:15
235
0
Реклама

На жаль, норми по обліку дебіторської заборгованості в НКУ сформульовані не цілком чітко. Є і логічні помилки, які податківці трактують на користь бюджету. У статті "Сумнівна і безнадійна заборгованість в податковому обліку: проблемні моменти" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 40 розповість про дві головні проблеми, пов'язані з віддзеркаленням дебіторської заборгованості в обліку кредитора.

Стосовно безнадійної кредиторської заборгованості основні проблеми виникають з обліком по ПДВ. Є деяка специфіка і в "прибутковому" обліку, про що піде мова в статті "Безнадійна кредиторська заборгованість в обліку".

Порядок віддзеркалення в "прибутковому" обліку безнадійної дебіторської заборгованості пов'язаний з обмеженнями. Має специфіку і віддзеркалення такої заборгованості в обліку по ПДВ. У статті "Сумнівна і безнадійна дебіторська заборгованість в обліку" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 40 розгляне, як ці операції відбивають у бухгалтерському і податковому обліку.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 40жовтень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини