Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Невизначеність припиняється - облікова політика застосовується! - тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 50

12 грудня 2016, 09:15
232
0
Реклама

Розпорядливий документ про облікову політику підприємства - основний локальний нормативний документ, що регламентує особливості ведення бухгалтерського обліку на конкретному підприємстві. Цей документ особливо важливий для платників податку на прибуток, у яких податковий облік грунтується на показниках бухгалтерського обліку. Про особливості його складання розповість видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 50 у статті "Облікова політика підприємства : головні моменти".

Продовжуючи тему облікової політики, в статті "Облікова політика підприємства : проблемні ситуації" розглянуті проблемні ситуації, з якими бухгалтери зазвичай стикаються на практиці.

При розробці облікової політики слід врахувати, що "варіативні" елементи зазвичай впливають на фінансові результати підприємства. Для тих платників податку на прибуток, які не проводять коригування фінрезультату, це особливо важливо. Адже від вибраного варіанту іноді істотно залежать показники бухгалтерського прибутку і податку на прибуток. У статті "Елементи облікової політики підприємства : практичні рекомендації" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 50 розглянуло можливі варіанти вибору елементів облікової політики.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 50грудень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини