Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заповнюємо колонку 2 застосування 2 Пдв-декларації при імпорті: податківці про нюанси

26 лютого 2016, 09:00
466
0
Реклама

У ГФСУ запитали, який ИНН вказується в стовпці 2 табличних частини додатка 2 до декларації по ПДВ при формуванні негативного значення за рахунок сум ПДВ, сплачених при імпорті товарів.

Податківці нагадали, що сума негативного значення, яка зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду (рядок 19.1 + рядок 20.3), відбивається в рядку 21 і переноситься в рядок 16.1 наступного звітного (податкового) періоду.

У декларації 0121 - 0123/0130 в рядок 21 переноситься значення рядка 19.

При заповненні рядка 21 подається довідка про суму негативного значення звітного (податкового) періоду, яка зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду (Д2), який є додатком до декларації.

При заповненні колонки 2 "Індивідуальний податковий номер постачальника" табличної частини додатка 2 при формуванні негативного значення за рахунок сум ПДВ, сплачених при ввезенні товарів на митну територію України, відзначається ИНН платника податку (покупця).

Нагадаємощо при віддзеркаленні сум ПДВ, за рахунок яких сформовано негативне значення звітного (податкового) періоду, в колонці 2 додатки Д2 слід вказувати індивідуальний податковий номер постачальника.

З таким роз'ясненням податківців можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини