Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці нагадали порядок отримання довідки про декларування валютних цінностей

29 лютого 2016, 13:35
200
0
Реклама

Декларацію про валютні цінності представляють лише ті суб'єкти зовнішньоекономічної діяльності, які мають валютні цінності і майно за межами України.

Суб'єкти господарювання зобов'язані щокварталу декларувати валютні цінностіякі знаходяться за межами України.

Декларація подається в контролюючий орган по місцезнаходженню суб'єкта підприємницької діяльності в двох екземплярах. Один екземпляр залишається в контролюючому органі для обліку і контролю, а на другому ставиться штамп контролюючого органу і підпис відповідальної особи, якій подана Декларація.

Другий екземпляр декларації представляється в територіальне управління Нацбанку по місцезнаходженню суб'єкта господарювання. Після отримання Декларації територіальне управління Нацбанку видає довідку про проведення декларуванняяка упевняється підписом начальника (заступника начальника) і відбитком друку відповідного територіального управління.

Вказану довідку суб'єкт підприємницької діяльності подає контролюючому органу, в який заздалегідь була подана Декларація, для завірення підписом начальника (чи його заступника) і відбитком друку.

Довідка є основою для прийняття до митного оформлення експортно-імпортних вантажів, проведення суб'єктами підприємницької діяльності розрахунків по зовнішньоекономічних договорах через уповноважені банки України, а також здійснення інших видів зовнішньоекономічної діяльності.

Лист МГУ ГФС - ЦООКП від 22.02.2016 р. № 3744/10/28-10-06-11.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини