Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заповнюємо звіт № 3-торг : роз'яснення Госстата

29 лютого 2016, 16:17
1252
0
Реклама

Госстат ствердив роз'яснення відносно заповнення форми державного статистичного спостереження № 3-торг "Звіт про продаж і запаси товарів в торговій мережі" від 11.12.2015 р. № 17.4-12/28.

Роз'яснення містить інформацію відносно показників роздрібного товарообігу юрособ, їх відособлених підрозділів, які здійснюють діяльність в роздрібній торгівлі. Форма містить дані про роздрібний товарообіг за I, II, III квартали і за рік.

Зміст форми відповідає документам первинної облікової документації : ТТН, товарно-грошовим звітам, квитанціям банків, поштових відділень, ПКО, РКО, журналам реєстрації прибуткових і витратних касових документів, касовим книгам, книгам обліку прийнятих і виданих касиром грошей, журналам обліку нафтопродуктів, що поступили на АЗС і АГНКС, актам приймання (здача) нафтопродуктів з трубопроводу на АЗС, відомостям на відпустку, змінним звітам АЗС.

Для детального опису товарних груп у додатку до форми № 3-торг приведений "Довідник товарних груп і товарів по Статистичній класифікації продукції (СКП) ".

Звертаємо увагущо форма № 3-торг (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів в торговій мережі"затверджена наказом Госстата від 11.12.2015 р. № 355, уперше застосовуватиметься починаючи із звіту за I квартал 2016 року.

При складанні звітів згодиться ресурс Форми, бланкиу якому зібрана уся корисна для цього інформація: бланки, інструкції по заповненню, приклади заповнення і ін.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини