Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Число українських міжнародно визнаних фахівців з МСФО росте

29 лютого 2016, 17:12
261
0
Реклама

У Україні росте кількість фахівців, що отримали професійну кваліфікацію в області міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФО) за програмою  Міжнародній асоціації бухгалтерів (International Association of Book - keepers, IAB). 

26 лютого 2016 р. більше 35 українських бухгалтерів і финанасистов отримали диплом міжнародного зразка Diploma in Accounting to International Standards. Усі вони - учасники осіннього курсу навчання МСФО, який в Україні проводять компанії ЛІГА :ЗАКОН і PSP Audit за ліцензією IAB (Великобританія). 

"Іспит склали 100% слухачів курсу, що, безумовно, говорить про високий рівень підготовки", -  відмітив під час урочистої церемонії нагородження і вручення дипломів керівний партнер PSP Audit Дмитро Сушко. 

У свою чергу керівник Департаменту практикумів ЛІГА :ЗАКОН  Лідія Игнатова подякувала директора Департаменту консалтингу і навчання PSP Audit Наталію Салову як тренера : "Хороший бізнес-тренер знає і уміє те, чому учить на курсах. А також уміє складне пояснити простими словами. Завдання нашого тренера полягало в тому, щоб підготувати кожного учасника до успішної здачі. І вона з нею впоралася. Обоє наші групи (прим. - жовтневий і листопадовий курс) склали іспит. Майже усі отримали найвищий бал - А". 

Слід зазначити, що цього разу учасниками курсу МСФО за програмою IAB були не лише представники бухгалтерських і фінансових служб підприємств, але і представники юридичного бізнесу. Вони мають намір далі застосовувати у своїй діяльності, кар'єрі отримані навички по організації і веденню бухгалтерського обліку відповідно до загальноприйнятих міжнародних норм і правил.

Програма курсу розрахована на співробітників підприємств,  охочих підвищити рівень своєї професійної компетентності і стати сертифікованими фахівцями в області МСФО. А також на тих фахівців, які орієнтовані на міжнародний кар'єрний ріст.

Диплом IAB єдиний для усіх і не вимагає додаткового підтвердження в країнах Європи, а також  дає певні переваги його володарям при працевлаштуванні на роботу за кордоном. Що стосується  України, диплом є конкурентною перевагою при прийомі на роботу в іноземну компанію на посаді фінансових директорів, фінансових аналітиків, головних бухгалтерів та ін.

Нагадаємо, що перші дипломи IAB компанії ЛІГА :ЗАКОН і PSP Audit видали у вересні минулого року. Тоді навчання і успішне іспитування пройшли близько 20 чел.  А зараз здійснюється реєстрація на весняний (квітень, травень) курс навчання - 2016.

Детальніше про переваги курсу >>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини