Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці про нюанси заповнення декларації по платі за землю

8 лютого 2016, 14:24
228
0
Реклама

У ГФСУ запитали, який показник вказується в колонці 9 розділів I і II податкової декларації по платі за землю: нормативна грошова оцінка усієї земельної ділянки або нормативна грошова оцінка одиниці площі земельної ділянки?

Податківці відмітили, що у розділі I декларації здійснюється розрахунок суми земельного податкуу розділі II декларації - розрахунок суми орендної плати.

Зокрема, річна сума земельного податку вказується у колонці 12 розділу I декларації, річна сума орендної плати - у колонці 11 розділу II.

Оскільки відповідно до форми Податкової декларації для числення річної суми земельного податку і річної суми орендної плати враховується загальна площа земельної ділянки (колонка 8 розділів I і II Податкової декларації), то для визначення розміру плати за землю (земельного податку, орендної плати) слід використовувати нормативну грошову оцінку одиниці площі земельних ділянок.

Тобто у колонці 9 розділів I і II Податковій декларації вказується нормативна грошова оцінка одиниці площі земельної ділянки.

З таким роз'ясненням податківців можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини