Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як і кому подавати звіт № ЗВР-1

10 березня 2016, 10:16
451
0
Реклама

Податківці нагадали, що Мінфін наказом від 21.01.2016 р. № 13 відновив Порядок надання звітності, пов'язаної з використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок).

Порядок поширюється на звітність, пов'язану з використанням КУРО (РК) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг, окрім розрахунків при здійсненні операцій купівлі-продажу іноземної валюти.

Звітність подається суб'єктом господарювання за формою № ЗВР-1 відповідно до усіх книг обліку розрахункових операцій, зареєстрованих на господарську одиницю, які ведуться разом з розрахунковими книжками у випадках, визначених Законом про РРО.

Звітність, пов'язана з використанням розрахункових квитанцій, подається у складі звіту за формою № ЗВР-1 і довідки про використані розрахункові книжки.

Звітність подається в орган ГФС по місцю реєстрації розрахункових книжок в терміни, визначені чинним законодавством. При наданні звітності одночасно надавати книги обліку розрахункових операцій або розрахункові книжки не треба.

За даними ГФСУ в Закарпатській області.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини