Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГФСУ розповіла про результати роботи і про плани на 2016 рік

12 березня 2016, 13:32
184
0
Реклама

ГФСУ під час прес-конференції 11 березня за підсумками роботи за перші два місяці 2016 року повідомила, що на сьогодні відомство визначило для себе чотири основні блоки завдань.

Передусім фіскальна служба планує досягти відповідності діяльності ГФС нормативним і корпоративним стандартам (адміністрування податків і зборів).

Друге пріоритетне завдання - розвиток сервісів для платників податків. Так, з січня 2016 року вже функціонує оновлений "Електронний кабінет платника". Важливою новацією цього року є впровадження Системи електронного адміністрування реалізації палива (СЭАРП) і Єдиного реєстру акцизних накладних (ЕРАН). Крім того, запускається тендер для вибору розробника Індексу задоволеності платників рівнем якості сервісу, який надає фіскальна служба.

Глава ГФСУ Роман Насиров повідомив, що з обнародуванням Реєстру заяв на відшкодування ПДВ зникли проблеми, які були раніше. Тепер засоби повертаються своєчасно у встановлені законодавством терміни.

Третій блок завдань орієнтований на великий бізнес - відкрито 5 оновлених регіональних Офісів великих платників.

У рамках останнього блоку (операційного) розроблятимуться і удосконалюватимуться такі функції як HR- політика, ИТ-політика і Комунікаційна політика.

За інформацією прес-служби ГФСУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини