Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ІТ- індустрія - тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 11

14 березня 2016, 09:25
306
0
Реклама

Вибір системи оподаткування в ІТ- індустрії має важливе значення, оскільки податки складають істотну частину витрат у таких суб'єктів. У статті "ІТ-индустрия: вибір системи оподаткування" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН №11 розповість про те, на які критерії слід звернути увагу при ухваленні такого рішення.

Хостинг - перспективний напрям ІТ- індустрії. З ряду причин суб'єкти господарювання зараз вважають за краще зберігати свої дані на чужих серверах. Про особливості обліку і оподаткування цієї послуги піде мова в статті "ІТ-индустрия: облік і оподаткування хостингу".

Податковий облік програмної продукції у суб'єктів ІТ- індустрії має особливості. Із цього приводу не перший рік виникають питання, які роз'яснюють офіційні органи. У статті "ІТ-индустрия: податковий облік програмної продукції" читайте про основні принципи ведення такого обліку.

Дізнайтеся про особливості бухгалтерського обліку програмної продукції із статті "ІТ-индустрия: бухгалтерський облік програмної продукції".

У сучасних умовах експорт ІТ- послуг - одно з пріоритетних напрямів діяльності суб'єктів ІТ- індустрії. В той же час при здійсненні такої діяльності необхідно дотримувати певні обмеження, про які піде мова в статті "Експорт ІТ- послуг : усе за і проти".

Відповідь на питання, що виникає під час обліку господарських операцій, пов'язаних з комп'ютерними програмами, а саме, чи являється платіж роялті або ні, знайдете в статті "IT-индустрия: правова природа роялті очима Податкового кодексу".

Про цих і інших темах читайте в свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 11, березень 2016). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовтебезкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини