Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 10

9 березня 2016, 11:15
195
0
Реклама

Дорогі жінки-бухгалтери!

Цей номер БУХГАЛТЕР&ЗАКОН виходить 7 березня - напередодні чудового свята, Міжнародного жіночого дня.

У світі мало знайдеться професій, в яких чисельна перевага прекрасної половини людства така велика, як у бухгалтерії. І навіть в липні, коли я поздоровляю нашу аудиторію з професійним святом, у мене закрадається сумнів - а не чи 8 Березня сьогодні?

Вже не знаю, чи вважати свято 8 Березня репетицією Дня бухгалтера, чи то 16 липня другим Жіночим днем. Але точно знаю, чого хочу вам побажати. Спершу - забути цього дня про професійні питання, таких як електронна система реалізації пального, запізнілі податкові повідомлення-рішення, нова звітність по РРО і земельні стосунки. Про усе це ми, звичайно ж, написали у свіжому номері, але шанувати ви зможете і після свята.

Сьогодні я говоритиму про інше. Ви знаєте, в жінках-бухгалтерах мене завжди захоплювала чудова професійна якість - тонко балансувати... балансувати між особистим життям і роботою, між сім'єю і підприємством, межу практичністю і красою. Проте, хочу побажати, щоб у вас завжди було більше часу саме для краси і особистого життя. При цьому завдання чоловіків - створити для цього усі умови. А робота нехай почекає. З 8 Березня!

З повагою

Юрій Цыганок, керівник бухгалтерського напряму компанії ЛИГА:ЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини