Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Круглий стіл: "Система електронного адміністрування ПДВ : що заважає працювати бізнесу"

20 квітня 2016, 17:55
291
0
Реклама

З моменту введення електронної системи адміністрування ПДВ в повноцінному режимі бізнес впритул зіткнувся з системними проблемами, що негативно впливають на ведення господарської діяльності : від блокування електронних документів до різного роду афер з електронними ключами. При цьому зберігається існування центрів конвертацій, з якими органи податкової міліції продовжують боротися старими низькоефективними методами, а органи ГФС усе так само, як і раніше, беруть під сумнів операції платників податків, визнаючи їх фіктивними і нереальними.

На сьогодні за відсутності якого-небудь офіційного аналізу впливу системи депонування ПДВ на економіку і бізнес з боку компетентних державних органів формується судова практика суперечок платників з органами ГФС з питань порушення державою в особі ГФС України їх майнових прав у рамках роботи СЭА НДС і діючої системи депонування засобів на електронних рахунках. Загальну картину впливу системи депонування на бізнес доповнює аналіз руху засобів на Пдв-рахунках в динаміці за березень 2015 р. - квітень 2016 р.

25 квітня компанія "ЛІГА: ЗАКОН" спільно з Громадською радою при ГФС України проведуть круглий стіл "Електронна система адміністрування ПДВ : що заважає працювати бізнесу". Представники бізнесу і громадських організацій зберуться, щоб обговорити проблематику адміністрування ПДВ і знайти шляхи подолання його негативного впливу на економіку.

Основна мета круглого столу - знайти відповідь на питання: які шляхи виходу з ситуації, що склалася, у сфері адміністрування ПДВ, а також притягнути увагу представників депутатського корпусу і ГФС України до тієї проблематики, яка освітлюватиметься на круглому столі.

Дата: 25 квітня 2016 р.

Час: 10:00 - 12:00

Місце проведення : прес-центр "ЛІГАБізнесІнформ", вул. Т. Шамрыла, 23.

Регламент:

9:45 - 10:00 - реєстрація

10:00 - 12:00 - виступи спікерів і дискусія

До виступу запрошені народні депутати України і представники виконавчої влади :

Тетяна ОСТРИКОВАнародний депутат Верховної Ради України VIII скликання

Андрій ЖУРЖИЙнародний депутат Верховної Ради України VIII скликання

Людмила ДЕМЧЕНКОначальник ГУ ГФС в м. Києві

Юлианна РЕВЮКпредставник офісу бізнес-омбудсмена

провідні фахівці ГФС України, а також представники громадських організацій :

Дмитро АЛЕКСЕЕНКОголова Громадської ради при ГФС України

Юлія ДРОГОВОЗзаступник голови Громадської ради при ГФС України, віце-президент УСПП

Ольга БОГДАНОВАкерівний партнер Аудиторської компанії CERBERUS (група ОМР), глава Наглядової ради Палати податкових консультантів України, член Громадської ради при ГФС України

Тетяна ШЕВЦОВАглава Комітету з питань податкової політики Громадської ради при ГФС України

Дмитро МИХАЙЛЕНКОпартнер Юридичної фірми "OMP", голова податкового комітету ТВП України

Ольга ТАРАСЕНКОпредставник ВУС ПГО "УКРАЇНА-ЄС"

Ірина НАРАЕВСКАЯ глава Громадської ради при ГУ ГФС в м. Києві

Дмитро КАРПкоординатор союзу "Гиднисть"

Андрій ГАРНАТкоординатор Руху бізнесу України

Наталія ДУБИНАкерівник податкового департаменту Адвокатського об'єднання "Авер Лекс", член Громадської ради при ГФС України

Модератор - Юрій ЦыГАНОКкерівник бухгалтерського напряму компанії "ЛІГА: ЗАКОН"

До участі запрошуються: керівники підприємств, фінансові директоры, юристи, головні бухгалтери, професійні громадські організації, ЗМІ. Кількість учасників обмежена.

Акредитація відкрита до 22 квітня 2016 г. за адресою: pr@ligazakon.ua тел. +38 044 585 24 05. Участь в заході безкоштовна і можливо тільки після письмового підтвердження організатора.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини