Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПЛАТФОРМА LIGA : ZAKON - виклик традиційному ринку правових продуктів і новий крок до розвитку бізнесу України

25 травня 2016, 17:47
244
0
Реклама

Кожна соціально-відповідальна компанія робить свій внесок в розвиток прозорості і ефективності бізнесу України. ЛИГА:ЗАКОН, яка вже 25 років є визнаним лідером ринку інформаційно-правових систем, зараз розширила можливості своєї інноваційної розробки - Платформи LIGA : ZAKONприуроченої до 25 річниці незалежності України.

Інформаційно-правова і комунікаційна Платформа LIGA : ZAKON - cloud- рішення для компаній будь-якого розміру і виду діяльності, призначене супроводжувати бізнес в правовому полі України.

Платформа - цей єдиний перевірений інформаційно-правовий простір для усіх ключових підрозділів в компанії, від командної діяльності яких залежить безпечне функціонування бізнесу.

Щоденний бліц-аналіз змін правового поля, погроз і можливостей, консультаційні матеріали відомих експертів, бізнес-правові кейси, аналіз судової практики і прецедентів, правові тренди разом з експертною обробкою створюють для керівників, власників бізнесу, юристів і бухгалтерів сприятливі умови для швидкого реагування на зміни, поштовхи до нових ідей, своєчасне запобігання ризикам, стабільного ведення бізнесу в цілому.

Нові формати подачі інформації (відео, инфографика) дають можливість розібратися в наслідках законодавчих нововведень не лише фахівцям в правовій сфері, але і ТОП і мидл-менеджерам, тим, хто приймає бізнес-рішення.

Функціонально Платформа LIGA : ZAKON виконує роль основи для усіх правових продуктів і онлайн-видань ЛИГА:ЗАКОН, а також нових сервісів для бізнесу, таких як МОНІТОРИНГ КОНТРАГЕНТІВ - система перевірки бізнес-партнерів. Завдяки таким новим продуктам і сервісам підприємство може значно автоматизувати і прискорювати діяльність своїх підрозділів і ключових фахівців. Усі модулі, продукти і сервіси пов'язані через Платформу між собою прямими і зворотними посиланнями, кросс-модульными зв'язками, є можливість єдиного пошуку у рамках усього інформаційного простору. У Правовій картині співробітники компанії отримують усі головні правові новини і їх експертний аналіз (погрози, наслідки подій, рекомендації до дії) як основу для своєї повсякденної роботи. Незабаром через Платформу можна буде купувати продукти і сервіси інших розробників.

До речі, при підключенні до будь-якої з конфігурацій Платформи LIGA : ZAKON до 6 червня сервіс МОНІТОРИНГ КОНТРАГЕНТІВ надається у вільне користування до кінця літа.

Для спрощення роботи реалізовані механізми редакцій, відстежування і контролю змін документів. Завдяки cloud- функціям зберігання вкладок, а також адаптивному дизайну можна мати доступ до документів і своїх підбірок у будь-який момент, з різних місць і пристроїв.

Сьогодні ЛИГА:ЗАКОН випускає Платформу на широкий ринок в комерційне користування, в п'яти базових правових конфігураціях, які задовольнять різні потреби українських компаній, - від малих, де аналіз правових подій і ухвалення рішення розподілені між керівником і бухгалтером, до великих корпорацій, де в правовому полі повинні працювати увесь Топ-менеджмент, бухгалтерія, юридичний департамент і кадрова служба. Окрім платних конфігурацій, Платформа має відкриту частину для загального користування.

Хмарний сервіс, на думку компанії, - це ще і легкість придбання. Віднині будь-яку конфігурацію або сервіс Платформи можна придбати навіть без дзвінка менеджерові: "рахунок" для клієнта генерується автоматично на сайті і його можна сплатити карткою. Є також вибір сервісів для миттєвої оплати, включаючи популярний "Приват 24".

Дізнатися детальніше про Платформу і доступні конфігурації, придбати або замовити вільний доступ на 24 години Ви можете на platforma.ligazakon.net або по телефону 0 800 21 01 02. Реєструйтеся і вільно користуйтеся базовим рівнем Інформаційно-правової і комунікаційної платформи LIGA : ZAKON вже сьогодні, пройшовши легку ідентифікацію через електронну адресу або соцсети на ligazakon.net.

"Випуск нової Платформи LIGA : ZAKON ми присвячуємо 25-річчю роботи компанії на ринку, яке ми святкуємо цього року, - відмічає Марина Бондаренко, глава Правління компанії ЛИГА:ЗАКОН. - Ми віримо, що для нас, як і для України, усе тільки починається. Однолітка незалежності, ЛИГА:ЗАКОН зробила свій внесок в створення нашої країни через систематизацію законодавчої бази і донесення правил гри до громадян і кожного підприємця і гравця бізнесу".

"Не треба нічого викачувати, встановлювати, супроводжувати, отримувати ключі і інші спеціальні засоби доступу, немає тривалих затримок при завантаженні в комп'ютер оновлень і інших атрибутів офлайнових правових продуктів. Правова підтримка доступна на будь-якому з Ваших пристроїв - стаціонарний комп'ютер, планшет, телефон. Потрібний тільки Інтернет, будь-хто, навіть мобільний, - підкреслює директор по продукту Дмитро Глазунов. - Для початку роботи у браузері Ви просто вводите логін/пароль за адресою ligazakon.net і дістаєте доступ відразу до еталонної бази. Ми створили нову основу, платформу для роботи з інформацією і сервісами, запозичивши при цьому усе найкраще, що було в системах ЛИГА:ЗАКОН, в яких зараз працюють більше 160 тисяч користувачів".

"Є значна відмінність в підході до вирішення питань користувачів наших продуктів і непользователей. Непользователь ЛИГА:ЗАКОН намагається захистити компанію від усіх ризиків без розбору. Якщо немає під рукою інструменту для швидкого аналізу великої кількості інформації, яка сыпется зовні (кількість нових надходжень в ПЛАТФОРМІ за день досягає сотні позицій), легше усе заборонити, чим розібратися. В результаті бізнес витрачає гроші і час, конкурентні позиції і можливості, а натомість отримує непотрібні і важкі рішення, процеси, документи. Користувачі наших продуктів мають можливість підходити до вирішення питання комплексно і системно, не витрачаючи на аналіз багато часу. Це дуже велика і істотна різниця. Просто принципова", - коментує директор по стратегічному маркетингу Оксана Маляренко.

"Щоб пропонувати такі нові рішення як в технологіях, так і у виробництві контенту, треба мати значні компетенції і велику довіру до бренду. За 25 років своєї роботи ми заробили і на те, і на інше, тому сподіваємося на визнання наших задумів і допомогу в їх розвитку з боку наших користувачів і партнерів-дилерів", - відмічає директор по маркетингу і продажам ЛИГА:ЗАКОН Ганна Колесова.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини