Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлений Звіт по ЕСВ: практичні приклади заповнення - тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 26-27

29 червня 2016, 09:00
363
0
Реклама

Загальні принципи виправлення помилок в оновленому Звіті по ЕСВ не змінилися. В той же час уточнені окремі моменти виправлення помилок, допущених до 2016 року. У статті "Виправлення помилок в Звіті по ЕСВ" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 26-27 розглянуло на прикладах, як виправляти найбільш поширені помилки в Звіті по ЕСВ, починаючи із Звіту за червень 2016 року. А в статті "Оновлений Звіт по ЕСВ: практичні приклади заповнення" - порядок його заповнення на практичних прикладах.

Наступний номер видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (у зв'язку з тривалими вихідними) вийде 11 липня, проте до цього моменту вас триматимуть в курсі усіх подій за допомогою функції "Терміново в номер".

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 26-27, червень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини