Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Отримайте повний доступ до платформи LIGA: ZAKON

22 липня 2016, 17:45
420
0
Реклама

Шановний клієнте!

Чи хотіли б Ви виконувати свою роботові швидше? А щоб інструменти для роботи булі дієвішими? Було б Вам зручно працювати в хмарі з планшета чи смартфону, не "прив'язуючись" до робочого місця?

Ми пропонуємо протестувати cloud - рішенняяку Вам дасть змогу працювати ефективніше та зручніше, - Інформаційно- правову і комунікаційну платформу LIGA : ZAKON.

Отримайте на 3 дні повний доступ до Платформи та інтегрованих в неї продуктів. Дізнайтесь останні правові новини та протестуйте в роботі всі модулі для ключових спеціалістів компанії.

Ознайомтеся з останніми випусками електронних видань БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, ЮРИСТ&ЗАКОН і Вісник МСФЗ (у Україні) та перегляньте архіви за 2 роки.

Першими оцініть швидкість пошуку, зручність опрацювання й аналізу судових рішень із системою VERDICTUM, якові зовсім нещодавно було інтегровано в Платформу.

Заповніть заявку на сторінці акції та починайте тестувати Платформу LIGA : ZAKON!

ОТРИМАТИ ПОВНИЙ ДОСТУП

Протестуйте Платформу, скористайтеся спеціальною пропозицією для її придбання та беріть доля у розіграші трьох сертифікатів на політ на повітряній кулі на двох!

Будьте ближче до хмар!

Якщо у Вас виникли запитання чи уточнення, будь ласка, зв' яжіться з нами за тел.: (044) 538 01 02 або 0 800 21 01 02чи пишіть на e - mail: sales@ligazakon.ua.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини