Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Безпечний бізнес з CONTR AGENT від ЛИГА:ЗАКОН

28 липня 2016, 12:00
273
0
Реклама

Пролити світло на істинний стан справ потенційного бізнес-партнера і максимально швидко оповістити про зміну положення нинішнього партнера призначена нова система CONTR AGENT, яку запропонувала ринку компанія ЛИГА:ЗАКОН.

CONTR AGENT - це новий продукт компанії, завдяки якому можна перевірити на предмет надійності своїх підрядників, постачальників і інших осіб, з якими співпрацює компанія. Окрім цього, продукт дозволяє поставити на постійний контроль необхідних контрагентів і контролювати їх в автоматичному режимі: система моніторингу пришле на електронну пошту інформацію про усі зміни в їх статусі.

Новинка призначена передусім для керівників компаній малого і середнього бізнесу, які у зв'язку з постійною зайнятістю вимушені делегувати свої повноваження, але в той же час бажають тримати усе під контролем. На продукт також зможуть покластися юристи, відповідальні за перевірку нових партнерів в компанії, і керівники служб безпеки.

Також CONTR AGENT стане незамінним помічником в роботі для фінансових контролерів, маркетологів, менеджерів відділів продажів, закупників і багатьох інших, хто хоче бути упевнений в надійності своїх партнерів.

"Ні для кого не секрет, що перевірка свого майбутнього контрагента дійсно є гарантією і запорукою безпечного ділового партнерства, - відмічає керівник проекту і бізнес-категорії компанії Дмитро Ляпин. - Створюючи цей продукт, ми в першу чергу орієнтувалися на істинні потреби бізнесу, якому важливо мінімізувати, а в ідеалі запобігти будь-яким рискам. CONTR AGENT - це ваш алгоритм безпечного укладення будь-якої оборудки".

Новинка не лише заощадить час на перевірку потенційних партнерів, але і ваші ресурси на відстежування діючих. Як відмічають розробники продукту, насправді не усі потенційні користувачі знають, де збирати потрібну інформацію, як вчасно відстежити зміни і не погоріти на ненадійних партнерах.

CONTR AGENT інтегрований в інформаційно-правову і комунікаційну платформу LIGA : ZAKON, яку компанія раніше презентувала ринку. Завдяки цьому фахівець може не виходячи з Платформи вирішувати одночасно і інші свої завдання - завжди бути в курсі головних правових трендів, знайомитися з аналітикою і т. д.

В майбутньому нова система дозволить отримувати інформацію про контрагентів у тому числі і з соціальних мереж. Така інформація дасть клієнтові повну картинку про підрядника, адже статистичні дані з офіційних держреєстрів не завжди відображають усю ситуацію. До речі, CONTR AGENT налічує в системі близько 1,5 млн юридичних осіб.

Крім того, планується, що клієнт зможе отримати готовий експрес-аналіз фінансових показників конкурентів і партнерів.

Випуск новинки компанія присвятила своєму 25-річчю, яке разом з Україною відмічає цього року. Нагадаємо, раніше компанія розширила можливості своєї інноваційної розробки - інформаційно-правову і комунікаційну платформи LIGA : ZAKON. Сloud- рішення призначене для компаній будь-якого розміру і виду діяльності для супроводу бізнесу в правовому полі України.

На новий продукт CONTR AGENT встановлена спеціальна WELCOME- ціна, щоб якомога більше охочих змогли вже сьогодні оцінити усі переваги роботи з продуктом. Зараз вартість на 3 місяці з моменту підключення складає 810 грн. 9 грн. в день - саме така ціна безпеки вашого бізнесу сьогодні.

Дізнатися детальніше про нову систему CONTR AGENTпридбати або замовити вільний доступ на 24 години ви можете на http://promo.ligazakon.net/contragent/ чи по телефону 0 800 21 01 02.

 

ЛИГА:ЗАКОН - інноваційна українська компанія, лідер ринку інформаційно-правових систем, яка вже 25 років надає якісну правову підтримку бізнесу і суспільству. Найбільший в Україні розробник інформаційно-правових сервісів.

Місія ЛИГА:ЗАКОН - працювати для підтримки розвитку бізнесу в Україні. Ми віримо, що розвиток бізнесу і підприємництва - ключовий важіль розвитку України. Саме тому уся наша робота спрямована на те, щоб допомогти бізнесу максимально реалізувати власний підприємницький потенціал в умовах постійних змін зовнішнього середовища.

Крім того, компанія ЛИГА:ЗАКОН - керівний в Україні центр професійного навчання і обміну досвідом для широкого круга фахівців, діяльність яких лежить в правовому полі.

Цього року індекс клієнтської лояльності і довіри (NPS) компанії склав 74,23 %, що є одним з найвищих показників по міжнародній класифікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини