Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурси і розіграші призів серед покупців - тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 33

15 серпня 2016, 09:15
295
0
Реклама

Рекламні акції по розіграшу призів - популярний рекламний захід, що дозволяє підвищити попит на товари, що продаються. В той же час порядок організації таких заходів має особливості, які необхідно враховувати щоб уникнути проблем з контролюючими органами і покупцями. У статті "Конкурси і розіграші призів серед покупців: організаційні моменти" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 33 розповість про те, на що саме слід звернути увагу при організації конкурсів.

Продовжуючи тему проведення рекламних розіграшів, в статті "Конкурси і розіграші призів серед покупців: особливості обліку" розглянуті питання, пов'язані з віддзеркаленням в обліку рекламодавця таких акцій.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 33серпень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини