Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До нового бізнес-сезону - улетные пропозиції на Платформу LIGA : ZAKON

14 вересня 2016, 15:24
343
0
Реклама

З сьогоднішнього дня і до 7 жовтня кожен охочий може безкоштовно протестувати продукт з найповнішим функціоналом в конфігурації ГРАНД цілих три дні! А переконавшись за цей період в її плюсах, підключити на спеціальних вигідних умовах.

Кожному пропонується безкоштовно протестувати продукт з найповнішим функціоналом в конфігурації ГРАНД цілих три дні! А переконавшись за цей період в перевагах Платформи, підключити на спеціальних вигідних умовах.

Придбавши cloud- рішення для бізнесу на 6 місяців і більшеВи можете самостійно вибрати подарунок - додаткове робоче місце вибраної конфігурації або одно з електронних видань.

Підключення будь-якої конфігурації Платформи на цей період складає тільки 1 гривню.

Усі, хто скористається пропозицією і підключить Платформу LIGA : ZAKON, автоматично стає учасником розіграшу улетного сертифікату на подорож і трьох яскравих валіз для подорожей! Упізнайте правила акції на сайті.

Приємних вам business- подорожей з ЛИГА:ЗАКОН!

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини