Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розподіл підприємств - тема номера БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 38

19 вересня 2016, 09:15
218
0
Реклама

Бухгалтерський облік операцій при розподілі підприємства в чинних нормативних актах не описаний, що викликає проблеми у практиків. Причому зараз важливість бухгалтерського обліку зросла, оскільки він безпосередньо впливає на розрахунок податку на прибуток. Про те, як вести облік в таких умовах, читайте в статті "Розподіл підприємств : бухгалтерський облік" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 38.

Розподіл підприємств все частіше зустрічається на практиці. У статті "Розподіл підприємств : податковий облік" розглянуті особливості податкового обліку цієї процедури.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 38, вересень 2016. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: бланки і шаблони договорів, формування звітності, бухгалтерський і податковий облік, законодавство і багато що інше, що необхідно для роботи бухгалтера!

Спробувати безкоштовно

Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини