Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створено офіційний портал програми ЄС з підтримки бізнесу

21 листопада 2017, 11:10
402
0
Реклама

Мінекономрозвитку запустило офіційний портал Програми ЄС з підтримки малого і середнього бізнесу в Україні (COSME).

Портал містить інформацію про можливості виходу на нові ринки та обміну досвідом з ЄС для вдосконалення внутрішніх бізнес-процесів.

Бюджет програми COSME до 2020 року - 2,3 млрд євро, а українські підприємці зможуть брати участь в проектах програми на загальну суму 900 млн євро.

COSME надає можливості:

- вийти на ринок ЄС та ринки партнерів програми (через Європейську мережу підприємств - Europe Entreprise Network);

- отримати легкий доступ до інформації щодо ведення підприємницької діяльності (через онлайн-портали Your Europe business portal, Trade helpdesk, European cluster collaboration platform);

- пройти бізнес-стажування за кордоном на реальному підприємстві (обмін досвідом за допомогою програми Еразмус для молодих підприємців);

- взяти участь в спеціальних конкурсах для органів державної влади, які формують і реалізують політику, з метою забезпечення кращого бізнес-клімату в країні.

Нагадаємо, Президент у березні підписав прийнятий Верховною Радою Закон «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)»

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини