Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено порядок оплати митних формальностей поза місцем розташування органів доходів і зборів

24 листопада 2017, 16:10
445
0
Реклама

За письмовим зверненням декларанта або вповноваженої ним особи митні формальності можуть виконуватись органами доходів і зборів поза місцем розташування цих органів, а також поза робочим часом, установленим для них, на умовах, визначених МКУ.

За виконання митних формальностей органами доходів і зборів поза місцем розташування органів доходів і зборів або поза робочим часом, установленим для них, із заінтересованих осіб справляється плата в розмірах, установлених Кабміном, та в порядку, визначеному Мінфіном.

Це передбачено ч.ч. 7, 8 ст. 247 МКУ.

На деталізацію відповідних норм Мінфін затвердив Порядок справляння плати за виконання митних формальностей органами доходів і зборів поза місцем розташування цих органів або поза робочим часом, установленим для них (наказ від 23.10.2017 р. № 862, далі - Наказ № 862).

Водночас завважимо, що він майже дослівно дублює свого попередника - однойменний порядок, затверджений наказом Міндоходів від 16.12.2013 р. № 804. Тож із набранням чинності Наказом № 862 кардинальних змін на практиці не станеться.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини