Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи звітувати з податку на нерухомість, якщо об’єкт оподатковується за нульовою ставкою

12 грудня 2017, 13:00
319
0
Реклама

Платник податків зобов'язаний за кожен установлений ПКУ звітний період, зокрема, у разі наявності показників, що підлягають декларуванню, відповідно до вимог ПКУ, подавати податкові декларації щодо окремого податку, платником якого він є (п. 49.2 ПКУ).

З посиланням на зазначену норму ГУ ДФС у Дніпропетровській області роз'яснює: якщо об'єкт нерухомості оподатковується за нульовою ставкою, то декларація з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, до контролюючого органу подається на загальних підставах.

Згідно з пп. 266.7.5 ПКУ, платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, - юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року та до 20 лютого цього ж року подають звітність контролюючому органу за місцезнаходженням об'єкта/об'єктів оподаткування, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Надійний сервіс для підготовки та подання звітності REPORT від ЛІГА:ЗАКОН - без установки та оновлень, з актуальними формами та підказками. Допомагає просто й швидко формувати та подавати звіти, реєструвати податкові накладні. Персональний консультант допоможе працювати в сервісі. Одна ліцензія дійсна для п'яти підприємств, працює 24/7.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини