Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"REPORT: безпечне подання бухгалтерської звітності": онлайн- конференція від ЛІГА :ЗАКОН

6 липня 2017, 09:05
249
0
Реклама

У четвер, 06 липняпро 11:00 ЛІГА :ЗАКОН проведе онлайн- конференцію на тему "REPORT: безпечне подання бухгалтерської звітності".

Компанія ЛІГА :ЗАКОН, яка вже більше 25 років працює на ринку програмних продуктів для бізнесу, зібрала увесь багаж досвіду і знань про електронну звітність та оголосила про запуск нового продукту для бухгалтерів - REPORT. За допомогою REPORT можна формувати звітність згідно актуальним вимогам Державної фіскальної служби України, накладати цифровий підпис і відправляти її по інтернету у будь-який години

Після того як уся країна зазнала хакерських атак ЛІГА :ЗАКОН прийняла оперативне рішення надати власний сервіс для здачі бухгалтерської звітності безкоштовно.

06 липня експерти ЛІГА :ЗАКОН розкажуть про онлайн- сервіс здачі податкової звітності REPORT та про основні його переваги. Наприклад, за допомогою даного продукту можна подавати інформацію за 5 платниками податків у рамках одного доступу.

Ставте питання, які Вас цікавлять, а ЛІГА :ЗАКОН дасть на них відповідь: http://press.liga.net/conf/onlayn serv s report bezpechne podannya bukhgaltersko zv tnost/?lang=ru

Спікери:

Людмила Проценко - керівник бізнес - лінії "Продукти для бухгалтерів" ЛІГА :ЗАКОН

Дмитро Глазунов - директор з управління продуктами ЛІГА :ЗАКОН

Додаткові запитання: Марія Іваник, 0507058672, Mariya.Ivanyk@ligazakon.ua

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини