Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН спільно з бухгалтерами створила нову версію сервісу REPORT

29 вересня 2017, 15:15
283
0
Реклама

Сучасний хмарний сервіс REPORT для підготовки та подання звітності - одне із найбільш динамічних серед аналогічних програмних рішень в країні. Компанія ЛІГА:ЗАКОН запропонувала продукт користувачам навесні. Протягом літа тисячі бухгалтерів розпочали роботу з новим сервісом.

ЛІГА:ЗАКОН активно вдосконалює програму REPORT. До створення безпечного та зручного сервісу «у хмарах» приєдналися бухгалтери й експерти з усієї України.

Результатом спільної роботи став новий продукт для подання звітів у всі державні контролюючі органи - ДФС, ПФУ, ДССУ.

REPORT надає можливість сучасному бухгалтеру завжди бути на крок попереду. Надійність сервісу забезпечена хмарними технологіями і SSL-сертифікатами.

REPORT доступний із будь-якого пристрою, підключеного до Інтернету. Усі форми та бланки завжди в актуальному стані з підказками й алгоритмами для заповнення та відповідають форматам контролюючих органів України.

Ми стрімко розвиваємо новий сервіс REPORT. Безпечне хмарне рішення затребуване українськими компаніями. Тисячі бухгалтерів зацікавилися нашим продуктом. Ми враховуємо побажання клієнтів, спільно щодня вдосконалюємо сервіс. REPORT стане унікальним рішенням для подання електронної звітності на українському ринку, - зазначає керівник бізнес-лінії «Продукти для бухгалтерів» компанії ЛІГА:ЗАКОН Людмила Проценко.

У новій версії REPORT складні звіти формуються в декілька «кліків»! Реалізовано можливість створення вторинного реєстру ПН і РК. Завдяки автоматичній консолідації податкових накладних, доповнення до податкової декларації формуються протягом лічених секунд.

Сервіс надає можливість створювати й реєструвати ТТН. Підготовка звітів для кількох компаній ведеться в одному Кабінеті. Створено довідники користувача - «Контрагенти», «Працівники», «Номенклатури».

Професійну підтримку консультантів-експертів клієнти можуть отримати в онлайн-чаті та в зручний для них час по телефону (за спеціально виділеною лінією).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини