Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сформовано проект плану комплексних заходів держконтролю на 2019 рік

19 жовтня 2018, 12:30
377
0
Реклама

Пілотним модулем планування заходів держконтролю та збору інформації для запуску інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду сформовано проект плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік (далі - План).

Ознайомитись з проектом плану можна за посиланням.

Органи державного нагляду щороку визначають перелік суб'єктів господарювання, які підлягають плановим заходам держконтролю у плановому періоді, та не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому.

Зверніть увагу!

Суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу держнагляду.

Для цього йому до затвердження Плану, яке відбудеться 15.11.2018, необхідно письмово звернутись з відповідною заявою до Державної регуляторної служби України.

У такому разі перевірка суб'єкта господарювання буде проводитьсь згідно з річними планами органів державного нагляду (контролю).

Технічна реалізація відмови суб'єкта господарювання від проведення комплексного планового заходу держнагляду (контролю) можлива виключно до затвердження Плану, оскільки чинне законодавство не передбачає можливості внесення змін до затвердженого Плану з причини відмови від проведення комплексного планового заходу держнагляду (контролю).

У разі виявлення суб'єктом господарювання у проекті Плану помилок щодо назви суб'єкта господарювання, коду ЄДРПОУ, адреси, ступеню ризику, тривалості перевірки тощо, з вимогами щодо виправлення таких помилок слід звертатись з до органів держнагляду (контролю).

Детальніше про масштабні перевірки Держпраці, які розпочались з 5 жовтня читайте у матеріалі.

Для получения доступа к аналитике информационно-правовой системы ЛІГА:ЗАКОН - воспользуйтесь ТЕСТОВЫМ доступом к сервису и оцените все преимущества предоставляемых услуг.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини