Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Під виглядом кандидата на працевлаштування підприємство відвідав інспектор праці

15 листопада 2018, 15:30
1587
0
Реклама

Інспекторами праці Управління Держпраці у Кіровоградській області спільно з представниками поліції, Кіровоградського міського військкомату, та Головного управління ДФС проведено інспекційне відвідування на підприємстві, яке надає інформаційні послуги (так званий кол-центр).

До інспекційного відвідування один з представників контролюючих органів навідався до даного підприємства під приводом працевлаштування. На підприємстві йому було запропоновано попрацювати «неофіційно».

В цей же день було розпочато інспекційне відвідування. Завдяки допомозі представників поліції та військкомату інспектори праці опитали всіх працюючих в триповерховій будівлі. За результатами виявилось, що 60 працівників працювали неофіційно.

За повідомленням Управління Держпраці у Кіровоградській області.

Интербух:

Наразі тривають комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення. Тож роботодавцям стануть в нагоді матеріали теми тижня «Перевірки держпраці: працевлаштування працівників».

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини