Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Куди звертатися для постановки на облік великим платникам податків у 2018 році

15 лютого 2018, 10:30
407
0
Реклама

З 01.01.2018 відповідно до новацій у податковому законодавстві Офісом великих платників податків буде здійснюватися комплексне обслуговування великих платників податків в частині адміністрування всіх видів податків і зборів, що сплачуються великим платником до державного та місцевого бюджетів по тим об'єктам оподаткування, що розташовані в межах міст Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Харкова.

Для взяття на облік за неосновним місцем обліку в містах Києві, Дніпро, Запоріжжя, Львові, Одесі, Харкові великому платнику необхідно подати заяву за ф. № 17-ОПП (в паперовому або електронному вигляді) до того територіального управління Офісу, де обслуговується платник, зазначивши в заяві всі відокремлені структурні підрозділи Офісу, в яких великий платник повинен стати на облік за неосновним місцем обліку.

Загальна інформація про неосновні місця обліку великого платника в усіх територіальних органах ДФС доступна для перегляду в приватній частині «Електронного кабінету»/«Облікові дані платника».

Зверніть увагу: звітність за неосновним місцем обліку (в межах міст Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Одеси, Харкова) подається до Офісу великих платників, а сплата податків, зборів та інших платежів до бюджетів повинна здійснюватись на реквізити рахунків (опубліковано на офіційному веб-сайті Офісу великих платників податків ДФС), відкритих у відповідних територіальних органах Державної казначейської служби для Офісу великих платників з відомчою ознакою «99».

Незалежно від місця розташування об'єкту, комплексне адміністрування податків і зборів та проведення камеральних перевірок платників за неосновним місцем обліку буде здійснювати податковий координатор, закріплений за великим платником за основним місцем обліку (контакти координаторів опубліковано на офіційному веб-сайті Офісу великих платників податків ДФС).

Роз'яснення Офісу великих платників податків ДФС від 9 лютого 2018 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини