Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бухгалтер-сумісник стає основним працівником: чи подавати форму № 1-ОПП

19 лютого 2018, 13:30
409
0
Реклама

У випадку коли у особи на одному і тому ж підприємстві робота бухгалтером за сумісництвом стає основним місцем роботи (без перерви), тоді подання заяви за ф. № 1-ОПП не є обов'язковим, якщо дані про цю особу як про бухгалтера були вже повідомлені підприємством у останній заяві за ф. № 1-ОПП, прийнятій контролюючим органом, і такі дані є достовірними.

Якщо дані про особу, яка є бухгалтером, раніше не були належно надані підприємством до контролюючому органу, то підприємство має подати заяву за ф. № 1-ОПП з позначкою «Відомості про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку».

У полі «Дата призначення» має бути вказана дата, з якої особа почала виконувати обов'язки бухгалтера на підприємстві. Якщо така робота спочатку виконувалась за сумісництвом, а потім стала основним місцем роботи (без перерви) має бути зазначена дата початку роботи за сумісництвом.

Така відповідь розміщена в підкатегорії 119.06 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ на запитання: чи потрібно подавати заяву за ф. 1-ОПП якщо особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку, яка працювала за сумісництвом (або виконувала обов'язки) переведено на постійну основу, та як при цьому заповнюється поле «Дата призначення»?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини