Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрособа змінила назву: чи потрібно отримувати нові посилені сертифікати ЕЦП

7 лютого 2018, 15:00
330
0
Реклама

У разі зміни відомостей, зазначених у посиленому сертифікаті, в т. ч. найменування юридичної особи, платнику необхідно скасувати посилені сертифікати ЕЦП (з попередніми відомостями, зазначеними у посиленому сертифікаті) та сформувати нові посилені сертифікати з актуальними даними клієнта.

Підпунктом 6.6.2 розд. 6 Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС (далі - АЦСК ІДД ДФС) визначено, що клієнт зобов'язаний невідкладно звернутися до АЦСК ІДД ДФС за скасуванням посиленого сертифіката, зокрема:

· у разі зміни відомостей, зазначених у посиленому сертифікаті;

· виявлення помилок у реквізитах посиленого сертифіката тощо.

Крім того, відповідно до пп. 3.4.6 розд. 3 Договору про надання послуг електронного цифрового підпису, затвердженого наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 29.11.2017 р. № 150, замовник (особа, що приєдналась до зазначеного Договору) зобов'язується негайно інформувати виконавця (Інформаційно-довідковий департамент ДФС) про факти виявлення неточностей або зміни даних, зазначених у посилених сертифікатах та/або реєстраційній картці.

Для отримання послуг ЕЦП суб'єкт господарювання повинен звернутись до підрозділу реєстрації користувачів та надати комплект документів, перелік яких визначено Регламентом АЦСК ІДД ДФС.

Підкатегорія 401.02 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини