Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Доходи нараховано та виплачено у різних періодах: заповнюємо форму № 1ДФ

5 квітня 2018, 11:00
1149
0
Реклама

ГУ ДФС у м. Києві, на своєму офіційному сайті, звертає увагу на те, що відповідно до розділу III Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, затвердженого наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. № 4 (далі - Порядок) відображення відомостей у розділі I "Суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і суми утриманого з них податку" податкового розрахунку за ф. 1ДФ здійснюється наступним чином:

У графі 3а "Сума нарахованого доходу" відображається (за звітний квартал) дохід, який нараховано фізичній особі повністю, без вирахування ПДФО, суми ЄСВ, страхових внесків до Накопичувального фонду.

У графі 3 "Сума виплаченого доходу" відображається сума фактично виплаченого доходу платнику податку податковим агентом. Заробітна плата, що виплачується у встановлені терміни в наступному місяці, повинна бути відображена в податковому розрахунку за той період, у який входить попередній місяць, за який заробітну плату було нараховано.

У графі 4а "Сума нарахованого податку" відображається сума податку, нарахованого та утриманого з доходу, нарахованого платнику податку згідно із законодавством.

У графі 4 "Сума перерахованого податку" відображається фактична сума перерахованого податку до бюджету.

При цьому, якщо дохід нараховано в одному місяці, а виплачено в іншому (наприклад, за березень у квітні), то графи 3, 3а та 4, 4а рядків "Військовий збір" та "Оподаткування процентів" розділу II податкового розрахунку за ф. 1ДФ заповнюються аналогічно відповідним графам розділу I такого розрахунку.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини