Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до Галузевої угоди ЖКГ на 2017-2018 рр.

22 травня 2018, 09:00
971
0
Реклама

Мінрегіон, Об'єднання організацій роботодавців "Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі україни", ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення україни внесли зміни і доповнення до Галузевої угоди на 2017 - 2018 рр. Це сталося завдяки їх спільному рішенню від 29.01.2018 р., яке зареєстровано Мінсоцполітики від 19.02.2018 р. № 5.

Серед змін:

1. Мінімальна тарифна ставка робітника I розряду підвищено до розміру не менше 140% розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

2. Питання соціальних гарантій, пільг та компенсацій понад передбачених законодавством та цією Галузевою угодою, вирішується адміністрацією підприємства та профспілковим комітетом за наявності власних коштів. Перелік таких гарантій, пільг та компенсацій включається до колективних договорів.

3. В новій редакції викладено:

єдина сітка міжрозрядних тарифних коефіцієнтів;

коефіцієнти співвідношень мінімальної тарифної ставки робітника I розряду (місячної тарифної ставки) за видами робіт та окремими професіями до встановленої Галузевою угодою мінімальної тарифної ставки робітника I розряду;

коефіцієнти співвідношень розмірів мінімальних місячних посадових окладів керівників, професіоналів, фахівців та технічних службовців до мінімальної тарифної ставки робітника 1 розряду основного виробництва (мінімального посадового окладу (ставки) працівника основної професії).

Не пропустіть аналітичний матеріал на цю ж тему у газеті "Інтерактивна бухгалтерія":

Голова правління ОСББ працює годину в день: чи зекономить ОСББ?

Для отримання доступу до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини