Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи передбачена відповідальність за неподання або несвоєчасне подання фінзвітності платником податку на прибуток

22 лютого 2019, 15:45
263
0
Реклама

При подачі платниками податку на прибуток і неприбутковими підприємствами, установами та організаціями фінансової звітності слід керуватися нормою п. 46.2 ПКУ, якою передбачено, що фінансова звітність є додатком до податкової декларації з податку на прибуток підприємств і звіту про використання доходів (прибутку) неприбуткової організації і її невід'ємною частиною.

Обов'язок подання фінзвітності до контролюючих органів передбачено ПКУ. Неподання або несвоєчасне подання платником податку на прибуток такої звітності - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 170 гривень, за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

Ті самі дії, вчинені платником податків, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 1020 гривень за кожне таке неподання або несвоєчасне подання.

По материалам ГУ ГФС в Ровенской области.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини