Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДФС оприлюднила рекомендовану форму заяви для реєстрації акцизних складів

19 червня 2019, 16:10
797
0
Реклама

На офіційному порталі ДФС розмістила рекомендовану форму заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів (далі - Заява), яку платники податків можуть застосовувати, починаючи з 19.06.2019 р, у т. ч. у Електронному кабінеті.

Контролери нагадали, що особи, які з 01.07.2019 р. здійснюватимуть реалізацію пального або спирту етилового, підлягають обов'язковій реєстрації як платники акцизного податку та до 01.07.2019 р. мають зареєструвати усі акцизні склади.

Форма Заяви має бути затверджена Мінфіном, однак нині розроблений лише її проект, що був оприлюднений 15.04.2019 р. на офіційному сайті Мінфіну. Водночас для забезпечення виконання передбаченого ПКУ обов'язку суб'єктів господарювання зареєструватися як платники акцизного податку та/або зареєструвати акцизний склад Мінфін направив до ДФС рекомендовану форму Заяви для використання до затвердження в установленому порядку відповідного нормативно-правового документу.

За повідомленням ДФСУ

Більше про реєстрації акцизних складів можна почитати в матеріалі "Акцизний склад власника пального після 01.07.2019: кому потрібен і як зареєструвати" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Аналітика, консультації, довідники для бухгалтера і вебінари в сервісі "Інтерактивна бухгалтерія"

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини