Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пальне зберігають в однотипних приміщеннях: як вказати у ф. № 20-ОПП

16 липня 2019, 14:30
372
0
Реклама

При наданні повідомлення за ф. № 20-ОПП застосовують принцип укрупнення надання інформації про однотипні об'єкти оподаткування, що розміщені за однією адресою.

Якщо подають інформацію про ємності, які розташовані на одній території чи в одному акцизному складі, то у повідомленні за ф. № 20-ОПП зазначають інформацію про територію або приміщення, де ці ємності розташовані, як про один об'єкт оподаткування.

Принцип укрупнення не застосовують при наданні інформації про об'єкти рухомого та нерухомого майна, які підлягають реєстрації з отриманням відповідного реєстраційного номера. Наприклад, в одному повідомленні за ф. № 20-ОПП надають інформацію і про земельну ділянку, і про об'єкт нежитлової нерухомості, що розташований на такій земельній ділянці.

Джерело: роз'яснення із категорії 119.11 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.sfs.gov.ua)

Платник податків зобов'язаний повідомляти ДФС за основним місцем обліку про всі об'єкти оподаткування й об'єкти, пов'язані з оподаткуванням. Це пряма норма ПКУ, яка стосується всіх без винятку суб'єктів господарювання. І повідомляти потрібно практично про все, що дає бізнесу можливість здійснювати діяльність та отримувати прибуток. Читайте про основні моменти, на які слід звернути увагу під час складання форми № 20-ОПП у статті "Повідомлення за формою № 20-ОПП: коротко про головне".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини