Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2021 році пожежники перевірять понад 50,5 тисяч підприємств — з’явився план перевірок

20 жовтня 2020, 14:30
1672
0
Реклама

На Інспекційному порталі оприлюднено проект річного плану заходів державного нагляду (контролю), які Державна служба України з надзвичайних ситуацій має намір здійснити у 2021 році. Простіше кажучи - йдеться про перевірки, які в народі звуть "пожежними".

Загалом проект передбачає відвідування протягом наступного року інспекторами ДСНС 50591 суб'єкта господарювання. Нагадаємо, що на 2020 рік Держслужба запланувала перевірку трохи більше 44 тисяч суб'єктів.

Ключова сфера контролю з боку ДСНС - провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню. Відповідні критерії ризику від провадження такої діяльності були затверджені Постановою № 716. А форма уніфікованого акта за результатами перевірки була затверджена наказом № 1007.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT.

Про організацію навчання з охорони праці, види навчання та його періодичніть читайте в матеріалі сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом..

Унікальна пропозиція: два місяці у подарунок при передплаті професійного видання "Інтербух" від ЛІГА:ЗАКОН на 6 або 12 місяців. Для того, щоб скористатися вигідною акційною пропозицією, заповніть, будь ласка, форму зворотнього зв'язку.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини