Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Неприбуткові організації із нульовими показниками подають звіт до ДПС

18 лютого 2020, 15:45
2684
0
Реклама

ДПС пояснила неприбутковим організаціям, що у разі наявності показників, які мають нульове значення або підлягають декларуванню у складі фінзвітності, вони обов'язані подавати Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та фінзвітність.

На це вказує норма п. 49.2 ПКУ. У ній прописано, що платник податків зобов'язаний звітувати за кожний звітний період, в якому виникають об'єкти оподаткування, або у разі наявності показників, які підлягають декларуванню.

Нагадаємо, що у відповідних клітинках відомостей про одночасне подання до звіту неприбуткової організації форм фінзвітності потрібно поставити позначку "+".

Джерело: ІПК ДПСУ від 12.02.2020 р. № 553/6/99-00-07-02-02-06/ІПК.

До 02.03.2020 неприбуткові установи й організації повинні подати до органів ДПС звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2019 рік. Порядок його складання ми розглянули у статті "Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації: правила складання" сервісу "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини