Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приміський транспорт до Києва відновлює роботу із 26 травня

25 травня 2020, 17:10
2455
0
Реклама

Нещодавно влада назвала умови пасажирських автоперевезень - у масках, без черг і водіїв у віці 60+.

Проте не у всіх регіонах автомобільні перевезення пасажирів стартували в один день. Столична влада запустила 23 травня у звичайному режимі наземний громадський транспорт (автобус, трамвай, тролейбус), а з 25 травня - метрополітен. Все це - наслідки так званого адаптивного карантину від Кабміну.

Тепер черга дійшла до Київської області, де із 26 травня дозволені пасажирські перевезення у міському, приміському, міжміському внутрішньо обласному сполученні.

Обов'язкові умові:

- перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб;

- має бути відстань між водієм та пасажирами не менше 1 метра або бути в наявності ізольована від салону кабіна водія, прозора пластикова перегородка між водієм та пасажирами тощо. Всі члени екіпажу повинні знаходитись в респіраторах (без клапану) або медичних масках;

- заборонені перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску. Про необхідність їх використання розміщується нагадування поруч з пасажирськими дверима.

Також із 26 травня відновлюють роботу заклади дошкільної освіти та готелі (окрім ресторанів в них).

Проте рішення про послаблення карантину не остаточне. Київська облдержадміністрація продовжує моніторити епідемічну ситуацію щоденно, і якщо захворюваність зростатиме, карантинні обмеження знову можуть посилити.

Джерело: сайт КОДА.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини