Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні стало менше компаній, котрі видають кваліфіковані електронні підписи

5 червня 2020, 17:35
2690
0
Реклама

ТОВ "Ключові системи" виключили із Довірчого списку надавачів електронних послуг. Це стало наслідком перевірки Держспецзв'язку. Виявили, що у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ТОВ "Ключові системи" завершився термін дії атестата відповідності комплексної системи захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі, а це - порушення.

Тому Мінцифри за поданням Держспецзв'язку скасувало сертифікати, видані цьому кваліфікованому надавачу електронних довірчих послуг. Також розірвуть договір про надання послуги формування, перевірки та підтвердження чинності кваліфікованого сертифіката електронного підпису чи печатки ТОВ "Ключові системи".

Це значить, що ТОВ "Ключові системи" припинить видавати кваліфіковані електронні довірчі послуги та поверне користувачам послуг кошти за попередньо оплачені послуги, що не можуть надавати надалі.

Джерело: сайт Мінцифри.

Поновлення ЕЦП (КЕП) онлайн реалізовано в сервісі звітності Liga:REPORT. Також керуйте легко усіма акцизними операціями в сервісі звітності Liga:REPORT. Спробуйте новий функціонал - звірка з ЄРАН, перегляд лімітів пального за кодом УКТЗЕД та лімітів податку. Дізнайтеся більше за посиланням.

Також із 1 червня змінився регламент отримання електронних ключів ДПС.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини